CTCSS Toongenerator

Met behulp van PIC microcontrollers is het mogelijk om allerlei slimme schakelingen te bedenken. Zo ook bijvoorbeeld een toongenrator. Op basis van de KF163-Tracker ontwerp is het relatief eenvoudig om met deze bouwsteen een CTCSS toongenerator te maken. Het belangrijkste verschil zit 'm in de PIC firmware. De schakeling heeft 2 ingangen waarmee de CTCSS frequentie kan worden ingesteld. Door één of beide ingangen aan massa, +5V, of open te laten, is het mogelijk om 9 verschillende CTCSS tonen in te stellen. (67.0 ; 71.9 ; 74.4 ; 77.0 ; 79.9 ; 82.5 ; 85.4 ; 88.5 131.8 Hz)

Het bouwpakket bestaat uit een print incl. onderdelen. De afmetingen van het printje zijn slechts 36x24mm. Het bouwpakket is eenvoudig te samen te bouwen, en heeft één afregelpunt, nl. een instelpotmeter waarmee het audio uitgangsniveau kan worden ingesteld.

Niet meer in voorraad

Bouwpakket CTCSS Toongenerator, CTCSS-KIT.

€ 18,95 (Excl. verzending)
€ 5,95 (behandel- verzendkosten track&trace NL)

Dit bouwpakket is uitverkocht.

Van vrijdag 12 november t/m zondag 5 december zijn wij gesloten. Gedurende deze periode worden geen bestellingen verstuurd. Vanaf maandag 6 december zijn wij weer tot uw dienst.

Bestellen kan eenvoudig via e-mail met hierin de artikelen die u wenst te bestellen en het afleveradres. Boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Betaling via bank is de meest voordelige manier van betalen. Bank gegevens vindt u hier. Betalingen via PayPal is de beste manier (maar iets duurder dan een overschrijving) als u de bestelling zo snel mogelijk wilt hebben. PayPal accepteert de belangrijkste credit cards, en biedt een aantal andere wijzen van betalen. Als u nog geen PayPal account heeft kunt u die tijdens het bestellen aanmaken. Lees ook de verzendcondities.

EZ Kits illumicon

Verzending

Nadat Uw betaling ontvangen is wordt Uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd. Vaak nog dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 3 dagen, tenzij er bij het artikel op de web-site een levertijd is vermeld.

Verpakking- en verzendkosten worden bepaald door het gewicht of omvang van het artikel. In principe worden alle zendingen binenn Nederland als pakket verstuurd. Brievenbuspost i uitzonderlijke gevallen nadat overleg heeft plaatsgevonden tussen klant en EZ Kits.

Risico Verzending

ILLUMICON is niet verantwoordelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van uw bestelling tijdens verzending. Zodra wij het pakket aanbieden bij TNT gaat het risico van beschadiging en verlies over op de klant.

Eigendomsrecht

ILLUMICON blijft volledig eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan en voor verzending is aangeboden bij de vervoerder.


www.ezkits.eu
© 2008 Arno Verhoeven nl/ctcss.shtml, 2011-09-21