PIC Programmer

Omdat ik met enige regelmaat verzoeken krijg om PIC microcontrollers te voorzien van nieuwe aprstracker firmware, heb ik besloten om een goedkope PIC Programmer te "productificeren".

Microchip's PICmicrocontrollers zijn veelzijdige dingen waarmee op een eenvoudige manier slimme schakelingen kunnen worden gebouwd. Ze zijn een ideale basis voor veel hobby en profesionele projecten.

Om ze te kunnen programmeren heb je een programmer nodig. Zo'n schakeling is eenvoudig te maken op gaatjesboard, maar voor de aangeboden prijs kun je nauwelijks zelf de moeite nemen. Voor slechts € 12,50 heb je al een compleet bouwpakket van een eenvoudige PIC Programmeermodule.

Het bouwpakket bestaat uit een print incl. alle onderdelen en beschrijving, en zit in een vloek en een zucht in elkaar. Bij behorende software is in het public domain en vrij te downloaden van het Internet.

De programmer past naar keuze het "Vpp voor Vdd principe" of het "Vdd voor Vpp principe" toe. Hierdoor is het mogelijk de nieuwere type PIC's te herprogrammeren welke gebruik maken van de interne oscillator. De programmer heeft ook een "In-Circuit Serial Programming" (ICSP) connector.

UITVERKOCHT niet meer leverbaar

Extra PIC micro's bestellen? Klik hier voor prijslijst.
Als samen met een programmer één of meerdere PIC's worden besteld, dan komen er voor de PIC's geen extra verzendkosten bij.

Voor aansluiting op een USB poort is er de PICkit2. Dit is een originele programmer van Microchip.

Van vrijdag 12 november t/m zondag 5 december zijn wij gesloten. Gedurende deze periode worden geen bestellingen verstuurd. Vanaf maandag 6 december zijn wij weer tot uw dienst.

Boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Betaling via bank is de meest voordelige manier van betalen. Bank gegevens vindt u hier. Bestellen kan eenvoudig via met hierin de artikelen die u wenst te bestellen en het afleveradres. Betalingen via PayPal is de beste manier (maar iets duurder dan een overschrijving) als u de bestelling zo snel mogelijk wilt hebben. PayPal accepteert de belangrijkste credit cards, en biedt een aantal andere wijzen van betalen. Als u nog geen PayPal account heeft kunt u die tijdens het bestellen aanmaken. Lees ook de verzendcondities.

EZ Kits illumicon

Verzending

Nadat Uw betaling ontvangen is wordt Uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd. Vaak nog dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 3 dagen, tenzij er bij het artikel op de web-site een levertijd is vermeld.

Verpakking- en verzendkosten worden bepaald door het gewicht of omvang van het artikel. In principe worden alle zendingen binenn Nederland als pakket verstuurd. Brievenbuspost i uitzonderlijke gevallen nadat overleg heeft plaatsgevonden tussen klant en EZ Kits.

Risico Verzending

ILLUMICON is niet verantwoordelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van uw bestelling tijdens verzending. Zodra wij het pakket aanbieden bij TNT gaat het risico van beschadiging en verlies over op de klant.

Eigendomsrecht

ILLUMICON blijft volledig eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan en voor verzending is aangeboden bij de vervoerder.


www.ezkits.eu
© 2006 Arno Verhoeven nl/picprog5.shtml, 2008-09-25